Bedrijventoernooi

Mensen in gewone kleding die volleybal spelen op het strand

Van 23 september t/m 15 oktober vindt het WK Volleybal in Nederland plaats. De gemeente Renkum host het damesteam van Kameroen. Om het WK heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de werkgroep '#KameRenkum'*. Een van deze activiteiten is het Bedrijven Beachvolleybaltoernooi.

Bedrijven beachvolleybal toernooi

Vrijdag 10 juni spelen we het bedrijven beachvolleybal toernooi voor Renkumse ondernemers, bedrijven en organisaties. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. 

Spelen voor het goede doel

Deelname aan dit bedrijventoernooi kost €150,- per team. Dit volledige bedrag gaat naar het goede doel: De Bas van de Goor Foundation. Bas is Olympisch Kampioen volleybal en wil met de foundation mensen met diabetes in beweging brengen naar een betere kwaliteit van leven.

Wat krijg je als je meedoet:

  • een gratis training met jouw team aangeboden door volleybalvereniging Nuovo op vrijdag 3 juni van 17.00 - 18.30 uur (Sportpark de Bilderberg);
  • 12 kaarten voor een van de WK wedstrijden van Kameroen;
  • een gezellige en sportieve middag/avond met je collega's;
  • kans op de titel 'winnaar Bedrijven Beachvolleybaltoernooi 2022 - gemeente Renkum';
  • kans om de gemeente Renkum te vertegenwoordigen bij de regio finale op vrijdag 1 juli in Nijmegen (de winnaar van het lokale toernooi mag deelnemen).

Diner arrangement

Tijdens het toernooi biedt MFC Doelum op locatie een BBGD-arrangement aan (Beach Bedrijven Gezond Diner arrangement). Zo hoef je zelf niet na te denken over jullie maaltijd. Na opgave voor het toernooi ontvang je van MFC Doelum meer informatie (wat is het en wat kost het) over het arrangement. Daarna kun je kiezen of je deze wilt bestellen voor jouw team.

Aanmelden

Meld jouw team aan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Je ontvangt per mail een automatische bevestiging. Heb je deze niet binnen een uur na aanmelding ontvangen? Stuur dan een mail naar sportenbeweegteam@renkum.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 1 juni. Wij versturen het wedstrijdschema dinsdag 7 juni op naar de teamcaptains. Houd er rekening mee dat we om 16.30u starten met de wedstrijden.


* De werkgroep '#KameRenkum' bestaat uit:

Met ondersteuning van de Gelderse Sport Federatie en NeVoBo.

Bedrijven Beachvolleybaltoernooi

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
10-06-2022 16:30 tot 20:00 uur Beachvolleybalvelden Nuovo - Sportpark de Bilderberg
Sportlaan 1
6861 AG Oosterbeek

Contact

Werkgroep WK Volleybal Side-events

Kees Pieters