Wandel4Daagse

afbeelding met spraak ballonnen als: Loop jij ook mee? Van voor naar achter! Allemaal in het kader van de Wandel4Daagse in de gemeente Renkum.

Tijdens de Nationale Sportweek van 2021 organiseren wij in onze gemeente de 2e Wandel4Daagse. Binnen 10 dagen vier wandelingen lopen, dát is de Wandel4Daagse!

Wandel4Daagse

Tussen vrijdag 17 en zondag 26 september loopt u 4 dagen een route van ongeveer 5 km in onze gemeente. U bepaalt zelf op welke dag en op welk moment. Lopen mag alleen of in een klein groepje. Houdt hierbij rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

De wandelingen zijn voor jong en oud. Iedereen kan in zijn of haar eigen tempo meedoen, zolang u maar 5 kilometer kunt wandelen. 

Wandelingen

De wandelingen worden in onze gemeente uitgezet en gaan voor het grootste deel door het bos. De wandelingen zijn hierdoor minder geschikt voor deelnemers met een kinderwagen, rollator of rolstoel. Iedere dag start de wandelroute in een ander dorp, namelijk in Renkum, Oosterbeek, Wolfheze en Doorwerth. U bepaalt zelf op welke dag en waar u start.

Dinsdag 14 september kunt u uw routes ophalen in Renkum of Oosterbeek. Bij het aanmelden kunt u aangeven op welke locatie u uw routes wilt ophalen.

Gemeentehuis
Generaal Urquhartlaan 4, Oosterbeek
Ophalen tussen 9.00 en 12.00 uur

MFC Doelum
Hogenkampseweg 45, Renkum
Ophalen tussen 13.00 en 16.00 uur

Kunt u dinsdag 14 september uw routes niet ophalen? Vraag dan iemand anders om uw routes op te halen. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar sportenbeweegteam@renkum.nl.

Aanmelden

Helaas is aanmeldenniet meer mogelijk. U kunt onderaan deze pagina de routes van dit jaar downloaden.

Routes 2020

Helemaal onderaan deze pagina kunt u de routes van onze 1e Wandel4Daagse uit 2020 downloaden.

Wandel4Daagse 2021

Prijs: GRATIS
Leeftijd: Iedereen die 5 kilometer door het bos kan wandelen.
Inschrijvingen gesloten

Contact

Downloads

Wandelroutes Wandel4Daagse 2020
Wandelroutes Wandel4Daagse 2021