Sporten met de GelrePas

Afbeelding van de GelrePas 2020

De gemeente Renkum is aangesloten bij de GelrePas. Met de Gelrepas kunt u tegen flinke kortingen, en soms zelfs gratis, meedoen aan allerlei activiteiten, zoals een cursus volgen, een dagje uit, of lid worden van een sportvereniging. De Gelrepas is gratis. 

De Gelrepas is voor inwoners die een bijstandsuitkering ontvangen. Ook huishoudens die een totaalinkomen hebben van maximaal 120% van de bijstandsnorm kunnen gebruik maken van de Gelrepas. Op de website van de gemeente Renkum vindt u meer informatie over de GelrePas.


Sporten met de GelrePas
Voor het sporten is een vergoeding van maximaal €225,- per persoon. Voor kinderen tot 18 jaar mag deze vergoeding volledig ingezet worden voor de contributie/lidmaatschap. Voor iedereen van 18 jaar en ouder geldt dat de helft van de contributie/lidmaatschap zelf betaald moet worden. 

Zwemdiploma A
U kunt de sportvergoeding (maximaal € 225,-) uit de GelrePas ook gebruiken voor het zwemdiploma van uw kind. Vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland kan nog een aanvullend bedrag ( maximaal € 475,-) worden aangevraagd. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te sporten met de GelrePas? Of wilt u gebruik maken van de het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact op met buurtsportcoach Hans Kap.

Contact

Sport- en Beweegteam

Hans Kap