Sporten met de GelrePas

hand die de Gelrepas vasthoudt

De gemeente Renkum is aangesloten bij de GelrePas. Met de Gelrepas kunt u tegen flinke kortingen, en soms zelfs gratis, meedoen aan allerlei activiteiten, zoals een cursus volgen, een dagje uit, of lid worden van een sportvereniging. De Gelrepas is gratis. 

Voor wie is de Gelrepas?

Inwoners van gemeente Renkum:

  • die een bijstandsuitkering ontvangen.
  • met een (ander inkomen) van maximaal 120% van de bijstandsnorm.
  • die zijn toegelaten tot de WSNP (Wet schuldsanering natuurlijke personen) of de gemeentelijke schuldhulpverlening gedurende het schulddienstverleningstraject.
  • gezinnen met kinderen tot en met 17 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen aan activiteiten meedoen op de pas van 1 van beide ouders. Inwonende kinderen van 18 jaar en ouder moeten de GelrePas zelf aanvragen. 

Sporten met de Gelrepas

U krijgt als pashouder een persoonlijk tegoed. Deze kunt u gebruiken om uw contributie/lidmaatschap van een sportvereniging of sportaanbieder te betalen. 

Kijk voor meer informatie en de nieuwsbrief op www.gelrepas.nl. Er is ook een app voor op uw mobiel waar u snel en makkelijk kunt zien wat u kunt ondernemen met de Gelrepas.

Zwemdiploma A

U kunt het tegoed van de GelrePas ook gebruiken voor het zwemdiploma van uw kind. Vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland kan nog een aanvullend bedrag ( maximaal € 475,-) worden aangevraagd. Dit geldt alleen voor het behalen van zwemdiploma A.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te sporten met de GelrePas? Of wilt u gebruik maken van de het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact op met buurtsportcoach Gaia van Deursen. 

Contact

Sport- en Beweegteam

Gaia van Deursen

Hogenkampseweg 45
6871 JK Renkum